World and Music Projemiz

9 Avrupa ülkesinden ortaklarımızla birlikte "WORLD AND MUSİC" eTwinning Projemiz

08.02.2022 222

"World and Music" eTwinning Projemizi kurucu ortağımız İzmir Dış Ticaret Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile birlikte eTwinning portalı üzerinden yürütüyoruz.  Proje ortağı ülkeler; İtalya, Bulgaristan ,Polonya, Finlandiya, Litvanya, Gürcistan, Yunanistan ile 174 öğrenci ve 16 öğretmen birlikte çalışmaktayız.

"World and Musıc" eTwinning Projemizde; öğrenciler yerel ve geleneksel çalgılarını tanıtabilecek ve kültürel değerleri müzik aletleriyle tanıyabileceklerdir. Projemiz, öğrencilerin yenilikçi fikirlerini destekleyerek öğrencilere kültürel miraslar konusunda farkındalık yaratma imkanı sağlamaktadır. Eğitim-öğretim yılı boyunca iş birliği içeren projemiz, WEB2 araçlarının verimli kullanılmasını sağlamaktadır. Öğrenciler yabancı dil yeterliliklerini etkin bir şekilde geliştirebileceklerdir. Öğrenciler sosyal etkinliklere katılabilecek ve kültürel birikimler üzerinden iletişim kurabilecektir. Etkinliklerimizle projemize devam ediyoruz.

08-02-202208-02-202208-02-202208-02-2022