Salihli Ticaret Borsasını Ziyaret Ettik

Yurt Dışında Stajını Tamamlayan Öğrencilerimizle Salihli Ticaret Borsasını Ziyaret Ettik.

15.08.2023 110

Salihli Ticaret Borsası Meclis Başkanı Osman Kurt, “Elektrikli Araç Bakım ve Onarımı” için Finlandiya’ya, “Güneş Paneli Bakım ve Onarımı” için Macaristan’a giden öğrencilerimizi ve idarecilerimizi Salihli Ticaret Borsası hizmet binasında karşıladı.

Erasmus projesi kapsamında Finlandiya’ya ve Macaristan’a giden öğrencilerimiz 21 gün boyunca eğitim gördüler.

Gerçekleşen ziyarette Salihli Ticaret Borsası Meclis Başkanı Osman Kurt ve Okul Müdürü Ümit Zeybek okulda yapılacak projeler hakkında fikir alışverişi yaptılar. Başkan Kurt, Okul Müdürü Sayın Zeybek’e, Müdür Yardımcısı Türkyılmaz’a ve öğrencilere yapmış oldukları ziyaret için teşekkür etti. Bundan sonraki çalışmalarında başarılar diledi.

15-08-2023