SALİHLİ  KIZILAY ŞUBESİNDEN AKIL OYUNLARI KULÜBÜ'NE DESTEK

SALİHLİ KIZILAY ŞUBESİNDEN AKIL OYUNLARI KULÜBÜ'NE DESTEK

14.12.2019 652

2019/2020 Eğitim Öğretim yılında açılan, Hacer Doğru ve Hatice Ilgın öğretmenlerimizin rehberlik yaptığı Akıl ve Zeka Oyunları Kulübü'ne Kızılay Salihli Şubesi tarafından 24 adet kutu oyunu bağışlanmıştır. Türk Kızılay Salihli Şubesi yönetici ve çalışanlarına teşekkür ediyoruz.

Akıl oyunları kulübü, öğrenciler için boş vakitlerinde ve kulüp saatlerinde akıl oyunları oynayarak öğrencilerin strateji geliştirme, planlama, mantık yürütme- mantıksal bütünleme, görsel-uzamsal düşünme, dikkat-konsantrasyon, hafıza ve bellek alanlarında gelişimini sağlamaktadır.

Gençlerimizin sosyal medya ve internet bağımlılığından uzaklaşmaları ve keyifli vakit geçirebilecekleri bu ortam, onlar için bulunmaz bir fırsat olmuştur. Kulübümüz bu alandaki yarışmalarda okulumuzu temsil ederek başarılar kazanmayı hedeflemektedir.

14-12-201914-12-201914-12-2019