SALİHLİ İMKB'DEN BİRİNCİLİKLE TAÇLANAN BİR BAŞARI DAHA

Salihli  İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi  ATP 11. Sınıf öğrencisi  İsmail Sevim, öykü yarışmasında il birinciliğine layık görüldü.

11.12.2019 464

10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü etkinlikleri kapsamında Manisa Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği  '' İnsan Hakları Açısından Çevre '' konulu öykü yarışmasında '' Kurşun '' adlı öyküsüyle daha önce  Salihli ilçe birinciliği alan Salihli  iMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi  ATP 11. Sınıf öğrencisi  İsmail Sevim aynı öyküsüyle il birinciliğine de layık görüldü.

Manisa Valiliğinin ev sahipliğinde Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonunda düzenlenen bir törenle dereceye giren öğrencilere ödülleri verilirken öykü dalında birinciliğe layık görülen İsmail Sevim ödülünü Manisa valisinden alarak   okulu ve öğretmenleri  için bir gurur kaynağı oldu.Törende konuşmaların ardından Salihli İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi İsmail Sevim, birinciliğe layık görülen ''Kurşun'' adlı hikayeyi de okuyarak bütün alkışları ve beğenileri topladı.

11-12-201911-12-201911-12-2019