SALİHLİ İMKB' DEN BİR BAŞARI DAHA

SALİHLİ İMKB' DEN BİR BAŞARI DAHA

Salihli İMKB MTAL ATP 11. sınıf öğrencisi İsmail SEVİM ilçe birincisi oldu.

28.11.2019 811

Manisa Milli Eğitim Müdürlüğünün 10 Aralık İnsan Hakları Günü etkinlikleri kapsamında düzenlediği " İnsan Hakları Açısından Çevre" konulu öykü yazma yarışmasında Salihli İMKB MTAL ATP 11. sınıf öğrencisi İsmail SEVİM ilçe birincisi oldu.

İnsan haklarının, bütün insanların yalnızca insan olmalarından kaynaklanan, doğuştan sahip oldukları hakların tümü olduğunu ifade eden Salihli İMKB MTAL Müdürü Serdar YILDIZ; "Bugün uluslararası alanda bir ülkenin uygarlık seviyesi, o ülkenin bilim ya da teknoloji alanındaki başarıları kadar, insan haklarına gösterdiği saygıyla da ölçülmektedir. Dünyada barış ve huzurun temini için insan haklarına her zamankinden daha çok ihtiyacımız var. İnsan haklarına riayet edilmesi halinde dünyamız tüm insanlar için yaşanabilir bir hale gelecektir. Farkındalık oluşturulması adına yapılan bu tür etkinlikleri takip eden okulumuz edebiyat zümresini ve yazma cesaretini gösteren öğrencilerimizi tebrik ediyorum." sözleriyle duygu ve düşüncelerini dile getirdi.

Art arda gelen edebiyat dereceleri ile bu döneme hızlı bir giriş yapan İMKB, edebiyatın yer altı haritasını çizmeye devam edecektir.

 

28-11-201928-11-2019