Okulumuzda Öğretmenler Günü Programı Düzenlendi

25.11.2022 187

Okulumuz A Blok girişinde, okulumuz öğretmenleri ve okulumuz Protokol Yürütme Kurulunda yer alan Salihli Ticaret ve Sanayi Odası ile Salihli Ticaret Borsası temsilcilerinin katılımıyla "Öğretmenler Günü" kutlaması gerçekleştirildi.

Okulumuz Protokol Yürütme Kurulu Başkanı ve Salihli TSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yüksel, "Değerli öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutluyor, başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere görevi başında şehit olan ve ebediyete intikal eden tüm öğretmenlerimizi rahmet ver şükranla anıyorum." dedi.

Okul Müdürümüz Ümit ZEYBEK; başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk ve görevi başında şehit edilen öğretmenlerimiz olmak üzere, emeklerinin karşılığını hiçbir zaman ödeyeceğimiz siz değerli öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlar, uzun yıllar mutluluk içinde görev yapmanızı dilerim, dedi.

Okulumuzda görev yapıp emekli olan öğretmenlerimize teşekkür edilerek hediyeleri takdim edildi.

Ayrıca A Blok girişinde Öğretmenler Günü konulu pano hazırlandı.

Web sitesi yayın ekibi olarak bizler de başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk ve görevleri başında şehit edilen öğretmenlerimiz olmak üzere tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlarız. Ayrıca bizleri bu özel günde yalnız bırakmayan ve her zaman okulumuzun gelişip güzelleşmesinde büyük pay sahibi olan Salihli Ticaret ve Sanayi Odası ile Salihli Ticaret Borsasına da teşekkür ederiz.

25-11-202225-11-202225-11-202225-11-202225-11-202225-11-202225-11-202225-11-2022