Okulumuzda Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası Düzenlendi

Okulumuz Akıl ve Zeka Oyunları Kulübü tarafından 22 Mart 2022 Salı günü gerçekleştirilen turnuvaya 52 öğrenci başvuru yaptı.

01.04.2022 696

Mangala, reversi, pentago ve koridor oyunu olarak 4 kategoride gerçekleşen turnuvada öğrencilerin yoğun ilgisi dikkat çekti.

Gençlerimizin düşünen, üreten ve karşılaştığı problem karşısında çözümler bulabilen bireyler olarak yetişmesi, bireysel ve grup oyunları ile öğrencilerimizin yeteneklerinin geliştirilmesi, ayrıca öğrencilere kendini ifade edebilme fırsatı sunma açısından, arkadaşlık, dostluk duygularını geliştirici , vakitlerini daha verimli geçirmeleri gibi bir çok etkiyi barındıran akıl ve zeka oyunları 2021-2022 eğitim öğretim yılında kulüp faaliyetleri ile okulumuz Biyoloji öğretmeni Hacer Doğru ve Matematik öğretmeni Hatice Ilgın tarafından yürütülmektedir.

Dereceye giren öğrencilerimize madalya ve hediyeleri Okul Müdürü Hakan Esmerkaş ve Müdür Yardımcısı Sunay Türe tarafından verildi.

Mangala oyunu okul birincisi Amp 11/A Bilişim- Diyar Yanar

Reversi oyunu okul birincisi  Amp 9/A Harita- Eren Delibay