Okulumuza eTwinning Türkiye Birinciliği Ödülü

Okulumuza eTwinning Türkiye Birinciliği Ödülü

Okulumuza eTwinning Projelerinden Türkiye Birinciliği Ödülü Geldi.

12.03.2022 572

Okulumuz Matematik Öğretmeni Burcu Sönmez tarafından yürütülen "Career Clubs" (Kariyer Kulüpleri) eTwinning projesi, Türkiye Özel Ödülleri Meslek Liseleri Kategorisi'nde en iyi proje seçilerek Türkiye birincisi oldu.

Bakanlığımız Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü bünyesinde Türkiye Ulusal Destek Servisi tarafından yürütülen eTwinning projelerine her yıl özel ödüller verilmektedir. 2021 eTwinning Türkiye Özel Ödülleri 01.03.2022  tarihinde Antalya ATGV Eğitim ve Sosyal  Tesislerinde 12. si düzenlenen ulusal konferansta açıklanmıştır. Ödül törenine MEB YEĞİTEK Daire Başkanı Sayın M. Hakan BÜCÜK, eTwinning Türkiye Koordinatörü Mehmet Fatih DÖĞER, Ulusal Destek Servisi ekibi ve Türkiye'nin en başarılı projeleri ile farkındalık yaratan 200 öğretmen katılmıştır.

 Farklı illerdeki ve farklı şehirlerdeki meslek lisesi öğrencilerinin aldıkları eğitimlerin benzer ve  farklı yönlerini keşfetmelerini, akademik ve mesleki imkanlarını karşılaştırıp yol haritalarına ışık tutmayı hedefleyen projesi ile aldığı birincilik ödülü için öğretmenimiz Burcu Sönmez'i ve öğrencilerini tebrik eder başarılarının devamını dileriz.