METEK III Projesi Çalışmaları

Sektörel Mükemmeliyet Merkezlerinin Kurulması Yoluyla Mesleki ve Teknik Eğitimin Kalitesinin Artırılması (METEK III) Projesi kapsamında farklı konu ve hedef kitlelere uygun öğretmen eğitimlerinde uygulamalar ve gelecek dönemler için de faaliyetler planlanmaya devam ediyor.

18.12.2023 56

Mesleki ve Teknik Eğitimin Kalitesinin;

• Öğretmen ve idarecilerin eğitimi,

• Öğrenim ortamlarının iyileştirilmesi,

• Öğrenciler için mesleki ve teknik eğitimin cazip bir seçenek haline getirilmesi,

• Sektörel Mükemmeliyet Merkezlerini kurarak okullar, sosyal ortaklar ve özel sektör arasındaki iş birliğinin artırılması yoluyla bilgi beceri ve yetkinliklerin EQARF ve EQAVET ile uyumlu olarak geliştirerek iyileştirilmesini amaçlayan METEK III Projesi kapsamında okulumuz Salihli Borsa İstanbul MTAL Manisa ilimizde bu eğitimlerin verildiği 6 pilot okuldan bir tanesi. Geçtiğimiz hafta 2 gün  boyunca okulumuzda ilçemizdeki beş okulun öğrenci velilerine, okulumuz öğrencilerinin velilerine yönelik bilgilendirici ve farkındalık geliştirici seminerler verildi.Katılım sağlayan velilerimize ve emeği geçenlere çok teşekkür ederiz.

18-12-202318-12-2023