Biriz, Beraberiz

Okulumuzun "Birlik, Beraberlik ve Emekli Olan Öğretmenlerimize Veda Yemeği" Bizim Ev Sosyal Tesislerinde Yapıldı.

07.10.2022 193

Geceye katılarak bizleri onurlandıran Proje Yürütme Kurulu Başkanı Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sayın İbrahim Yüksel ve eşine, Proje Yürütme Kurulu üyesi Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Sayın Günay Topkaya'ya, değerli öğretmenlerimize ve eşlerine teşekkür ediyoruz.

Yemek organizasyonunda söz alan Okul Müdürümüz Ümit Zeybek, tüm öğretmenlerimize ve eşlerine geceye teşrif ettikleri için teşekkür etti. Bir aile olarak toplanmamıza vesile olan öğretmenlerimiz Gamze Özütok ve Hadife Hacıoğulları'na emeklilik hayatında sağlık, mutluluk temennisinde bulundu.

Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sayın İbrahim Yüksel, burada olmaktan yaşadıkları mutluluğu dile getirdi. Daha başarılı, daha güçlü bir Borsa İstanbul için el ele çalışıyoruz ve çalışacağız dedi. Emekli olan öğretmenlerimize bundan sonraki hayatlarında başarı, sağlık ve mutluluk diledi.

Gecenin sonunda söz alan Gamze Özütok, bunun bir veda olmadığını, Salihli BORSA İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak bir aile olduğumuzu dile getirdi.

Kendisine, okulumuza yaptığı değerli katkıları, stajyer öğretmenlikten emekli öğretmenliğe uzanan 24 yılını okulumuzu çok daha iyi yerlere taşımak amacıyla gösterdiği üstün çaba ve başarılarından dolayı şükranlarımızı sunuyoruz.

Emekli olan öğretmenlerimize bundan sonraki hayatlarında başarı, sağlık ve mutluluklar dileriz.

07-10-202207-10-202207-10-202207-10-202207-10-202207-10-202207-10-202207-10-2022