Bilişim Teknolojileri ve Sektör Buluşmaları Etkinliği

09.05.2023 163

Salihli Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi, Süleyman Demirel Üniversitesi, Göller Bölgesi Teknokent iş birliği ile organize edilen “Bilişim Teknolojileri ve Sektör Buluşmaları” etkinliği 3,4,5 Mayıs 2023 tarihlerinde gerçekleştirildi. 3 günlük etkinlik kapsamında Bilişim Teknolojileri Alanı öğretmen ve öğrencileri tarafından ISUBÜ Teknoloji Fakültesi, SDÜ Bilgisayar Mühendisliği Fakültesi, ISUBÜ Uzaktan Eğitim MYO, ISUBÜ Bilgi İşlem Daire Başkanlığı, SDÜ Yenilikçi Teknoloji Merkezi, ISUBÜ Eğirdir MYO, Göller Bölgesi Teknokent ziyaret edildi.

Bilişim dünyasının kilit taşlarından olan İstanbul Teknik Üniversitesi Bilgisayar ve Bilişim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Eşraf Adalı’nın katılımı ile gerçekleşen söyleşide Bilişim ve Mühendislik dünyasının dünü, bugünü ve yarını ele alındı. Salihli Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Bilişim Teknolojileri Alanı öğrencileri katıldıkları eğitimler ile Bilgisayar Mühendisliği, Yapay Zeka Teknolojileri, Sanal Gerçeklik, Elektrikli Araçlar, Dron ve Sürü Robotlar, Siber Güvenlik, Network, Yazılım Sektörü, Yeşil ve Çevreci Enerji, e-Stüdyo, Endüstri 4.0 konuları hakkında mesleki ve kişisel gelişimlerini arttırdılar.

Bu organizasyonda görev alan başta ISUBÜ Teknoloji Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Öğretim Üyesi Doç. Dr. İsmail Serkan Üncü, SDÜ Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Öğretim Üyesi Prof. Dr. Tuncay Yiğit, Salihli Borsa İstanbul MTAL Bilişim Teknolojileri Öğretmenleri Oğuzcan Özüilerigiden ve Armağan Kocaoğlu olmak üzere tüm öğretim üyelerine, firmalara, destekçi ve katılımcılara teşekkür ederiz.

09-05-202309-05-202309-05-202309-05-202309-05-202309-05-202309-05-202309-05-202309-05-2023