2023 Mezuniyet Programı Yapıldı

06.06.2023 274

Okulumuz Salihli Borsa İstanbul Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi 2022-2023 mezunlarını verdi. Mezuniyet törenimiz; Proje Yürütme Kurulu ortaklarımız Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sayın İbrahim YÜKSEL ve yönetim kurulu üyeleri, Salihli Ticaret Borsası Başkanı Sayın Yetiş AKSOY ile çok sayıda öğrenci velimiz, öğretmen ve idarecilerimizin katılımıyla coşkulu bir havada gerçekleşti. Mezuniyet töreni okul müdürümüz Sayın Ümit ZEYBEK' in açış konuşması ile başladı. Ardından ATP ve AMP okul birincilerine Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sayın İbrahim YÜKSEL ile Salihli Ticaret Borsası Başkanı Sayın Yetiş AKSOY tarafından birer buket ve hediyeleri takdim edildi. Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sayın İbrahim YÜKSEL sanayi, nitelikli iş gücü ve eğitime vurgu yapan bir konuşma yaptı. Okul birincileri tarafından okul yaş kütüğüne plaketler çakıldı. Mezun öğrencilerimize sınıf rehber öğretmenleri tarafından temsilî mezuniyet belgeleri verildi. Kep atma töreni ile coşkunun zirveye ulaştığı gecede halk oyunları ekibinin gösterisi izleyenleri coşturdu. Müzik dinletisi ile devam eden programımız havanın kararmasıyla sona ermiştir. Emeği geçen tüm öğretmen arkadaşlarımıza ve personelimize yürekten teşekkür ederiz.

06-06-202306-06-202306-06-202306-06-2023